حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 1×
گزارش برگزاری رویداد شتاب سیستمهای مکاترونیک
۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
شناسه : 487
دومین رویداد شتاب سیستم‌های مکاترونیکی با داوری اولیه مقالات توسط کمیته داوران و انتخاب 35 ایده به عنوان ایده قابل قبول برای بررسی از بین 117 ایده دریافتی توسط دبیرخانه شروع شد.
پ
پ

دومین رویداد شتاب سیستم‌های مکاترونیکی پس از فراخوان ایده در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و همچنین محافل آموزشی و پژوهشی و جمع آوری ایده ها در سایت مرکز نوآوری مکاترونیک با داوری اولیه مقالات توسط کمیته داوران و انتخاب ۳۵ ایده به عنوان ایده قابل قبول برای بررسی از بین ۱۱۷ ایده دریافتی توسط دبیرخانه شروع شد.
این رویداد از مورخ ۳۰ بهمن تا دوم اسفند داوری به صورت حضوری با ارائه توسط صاحبان ایده و داوری توسط اعضای کمیته داوران با رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه یافت که ۹ طرح به عنوان ایده برتر انتخاب گردید.

مراسم اختتامیه : روز سه شنبه سوم اسفند ماه ۱۴۰۰- سالن همایش مرکز

مراسم اختتامیه نیز روز سوم اسفند از ساعت ۱۶ در محل همایش‌های مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر با حضور ریاست محترم دانشگاه علمی کاربردی استان، اساتید و صاحبان ایده و منتورهای مرتبط با رویداد به صورت حضوری و حضور مجازی قائم مقام خانه کارگر کشور و رئیس مراکز علمی کاربردی خانه کارگر و داشجویان و اساتید از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردید؛ که در ادامه مشروح سخنان مهمانان ویژه و گرارش تصویری رویداد آورده خواهد شد:
سخنرانی قائم مقام خانه کارگر کشور
احمد محجوب قائم‌مقام خانه کارگر کشور و رئیس مراکز علمی کاربردی خانه کارگر، در آیین اختتامیه‌ این رویداد بیان کرد: یکی از مشکلات و چالش‌های بزرگ کشور ما، اشتغال‌زایی است و یکی از راه‌های برون‌رفت از آن، برگزاری این رویدادهای استارتاپی و ارائه‌ی ایده‌های جدید توسط گروه‌های دانش‌بنیان و دانشجویان است که طی سال‌های اخیر شاهد این حرکت‌های مثمر ثمر از سوی مراکز علمی کاربردی بودیم.
وی ادامه داد: مراکز علمی کاربردی خانه کارگر در این موضوعات مستثنا نبوده و تلاش‌های بسیار زیادی را درزمینه‌ی برگزاری این رویدادها دارند که طی هفته‌های گذشته بیش از هفت مورد رویداد استارتاپی در مراکز خانه کارگر کشور برگزار شد و موضوعات خوبی را پیگیری کردند.
وی افزود: اولین رویداد تولیدشده و اولین ایده‌ای که به نتیجه رسیده و تجاری‌سازی شد، دستگاه تصفیه‌ی هوا به روش پلاسما بود که استارت آن از خانه‌ی کارگر شروع شد و اکنون در مرحله‌ی تجاری‌سازی است.
محجوب گفت: ما به دنبال افزایش کیفیت آموزش در مراکز خانه‌ی کارگر هستیم و مهم‌ترین موضوعی که پیگیری می‌کنیم، کارآفرینی است چراکه استارتاپ‌های مختلفی در کشور برگزار می‌شود اما مهم نتیجه‌ی آن‌ها است که به تجاری‌سازی و کارآفرینی برسند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از این رویدادهای مهم سیستم‌های مکاترونیکی است که در تبریز برگزار می‌شود و جزو موضوعات مهمی است که می‌تواند در آینده‌ی کشور ما گره‌گشا باشد.
وی تأکید کرد: از این رویدادهای استارتاپی به‌شدت استقبال می‌کنیم و حمایت از گروه‌های دانش‌بنیان نیز جزو برنامه‌های ما است تا ایده‌ها و طرح‌های خود را مطرح کرده و به نتیجه برسانند.
قائم‌مقام خانه کارگر کشور در خاتمه سخنان خود افزود: سعی داریم تا این افراد را به صاحبان سرمایه وصل کنیم تا تأمین مالی شوند و بتوانند ایده‌ی خود را به مرحله تولید برسانند.
سخنرانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی در میان دانشگاه‌های استان و حتی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور، رتبه‌ی ممتازی دارد، مراکز علمی کاربردی باید ماموریت‌گرا باشند و در اسلوب‌های دانشگاهی فعالیت کنند.
فرزان قالیچی ادامه داد: دانشگاه‌های ما به‌ویژه دانشگاه‌های علمی کاربردی وارد دانشگاه‌های نسل سوم یا کارآفرین شده‌اند که مرکز رشد، نوآوری، استقرار شرکت‌ها در مراکز نوآوری و برگزاری استارتاپ‌ها در این مراکز مشاهده می‌شود.
وی افزود: فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اکنون در زمینه‌های مختلفی کارآفرین شده‌اند و تعداد آنها بسیار زیاد است و امیدواریم بیش از این در جهت مسیر واقعی و اهداف واقعی دانشگاه حرکت کنیم.
وی گفت: در کشور ما ثروتمندان بسیار زیادی وجود دارد اما نتوانستیم این فرهنگ‌سازی را ایجاد کنیم که با حمایت از دانشجوهای فناور، آنها را به ثمر برسانیم و امیدواریم این رویدادهای استارتاپی نتیجه‌ی خوبی داشته باشد.
قالیچی بیان کرد: علیرغم تلاش‌های بسیار خوبی که در کشور ما انجام شده است، آمار و رتبه‌ی ایران در مسائل بین‌المللی نشان می‌دهد که جا برای کار بسیار است و باید تلاش زیادی کنیم به‌عنوان مثال در حوزه‌ی فناوری اطلاعات، رتبه ۸۲ و در حوزه‌ی مهارتی رتبه‌ی ۷۴ را به خود اختصاص داده‌ایم اما این به معنای ناامیدی نیست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کشور ما افتخاراتی چون مرکز پیوند عضو برتر جهان، چهارمین کشور برتر حوزه‌ی فناوری نانو و قطب پزشکی خاور میانه را کسب کرده است، بنابراین با حرکت جهادی مسئولین و مدیران می‌توان بر افتخارات خود افزود چراکه اگر تلاش کنیم، جا برای کار زیاد است و می‌توان تولید ثروت نیز انجام داد.
سخنرانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز
رئیس مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تبریز نیز در ادامه گفت: دومین دوره‌ی استارتاپ سیستم‌های مکاترونیکی در حال برگزاری شدن است و از تمامی زحمت کشان تقدیر می‌کنم که در طول این دو ماه تلاش کرده و دست به دست هم دادند تا شاهد این رویداد بزرگ باشیم.
مسلم اورنگی افزود: مرکز علمی کاربردی خانه‌ی کارگر کشور هر هفته شاهد یک رخداد بسیار مهمی از این استارتاپ‌ها است و ما افتخار می‌کنیم که به‌عنوان گامی مهم، این رویداد را در مجموعه‌ی دانشگاهی خود انجام می‌دهیم.
وی با بیان اینکه در سطح کشور رویدادهای استارتاپی که این چنین گسترده برگزار شود، کمتر وجود دارد، اظهار کرد: در این رویداد استارتاپی، ۱۱۷ ایده از سوی دبیرخانه به دست ما رسید که ۳۵ مورد آنها در مرحله‌ی اول به‌عنوان ایده‌های برتر داوری شدند و در مرحله‌ی پایانی نیز ۹ مورد به‌عنوان برترین ایده‌ها انتخاب شدند.
وی اضافه کرد: در این استارتاپ با تلاش یک سری اساتید دلسوز و علاقه‌مند و با تلاش شبانه‌روزی همکاران، مجموعه‌ای از ایده‌ها را انتخاب کردیم و سعی داریم تا این ایده‌ها را جمع بندی کنیم تا ایده‌های برتر و رهنمودهای ارائه شده به‌عنوان راهبردی برای برنامه‌های آتی ما باشد و بتوانیم با تجاری سازی، این ایده‌ها را به سرمایه‌ی ملی تبدیل کنیم و یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب که حمایت از تولید ملی است را به ثمر برسانیم.
اورنگی در بخش دیگر سخنان خود یادآور شد: یکی از مراکز آموزش علمی کاربردی استان که جزو مراکز برتر در حوزه‌های علمی و پژوهشی معرفی شده است، مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر است که در حوزه‌ی آموزش و پژوهش برای عموم جامعه به‌ویژه جامعه‌ی فرهیخته‌ی کاگر و خانواده‌ی آنها خدمات ارائه می‌کند.
وی ادامه داد: باتوجه به زیرساخت‌های بسیار خوبی که مرکز ما در زمینه‌های آموزشی، آزمایشگاه‌ها، تجهیزات و فناوری، اساتید و کادر آموزشی مجرب دارد، در طول سال تحصیلی پذیرای دانشجویان هستیم.
وی در پایان تاکید کرد: پذیرش در دانشگاه جامع علمی کاربردی و علمی کاربردی خانه کارگر بدون کنکور است و در مهر و بهمن‌ماه دانشجو پذیرش می‌کند که باتوجه به قرارگرفتن آن در مجموعه‌ی تشکیلات خانه کارگر، ارتباط خوبی با مراکز صنعتی دارد.
گزارش تصویری رویداد

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.