معرفی و کاربرد رشته کاردانی فنی برق صنعتی:
تربیت و آموزش نیروی انسانی متخصص و کاذآمد که ضمن آشنایی با مبانی علوم نظری از ماشین آلات و تجهیزات موسسات صنعتی شناخت کافی داشته باشند از اهداف برنامه دوره کاردانی علمی کاربردی برق صنعتی می باشد. بویژه آنکه تکنسین جایگاه خاصی در فرآیند تولید داشته و رابط بین نیروی انسانی کارگر و کارشناس می باشد. لذا می بایست آموزش این گروه از پرسنل بصورت ویژه ایی برنامه ریزی شود.
اهداف دوره:
هدف از برگزاری این دوره تربیت کاردان علمی، کاربردی جهت تعمیر و نگهداری سیستم های صنعتی، اجرای پروژه های الکتریکی و ماشین آلات و تجهیزات کارخانجات می باشد.
از جمله اهداف این دوره، انجام عملیات اجرایی، محاسباتی و آزمایشگاهی توسط کاردان آموزش دیده این دوره است تا بتواند به عنوان رابطی میان نیروی انسانی کارشناس و کارگر ایفای نقش نماید. علاوه بر این تکنسین کاربردی این دوره قادر خواهد بود تا از طرفی در انجام تحقیقات به کارشناسان به عنوان دستیار عمل نماید و از طرف دیگر با ارائه پیشنهادات مناسب به سطوح کارگری در افزایش کارایی افراد زبردست و بهبود بهره وری مفید و موثر واقع شود.
مشاغل قابل احراز:
۱-سرپرست تعمیر و نگهداری سیستم های کنترل اتوماتیک کارخانجات
۲- سرپرست نصب و راه اندازی ماشین آلات و تعمیرات
۳- سرپرست پروژه های برق رسانی
۴- سرپرست مسئول تهیه نقشه های الکترونیکی
۵- مونتاژ کار و نصب کننده مدار ماشین آلات صنعتی
۶- طراحی و مونتاژ تابلوهای برق و مدارهای فرمان
۷- سیم پیچی انواع ماشین های الکتریکی
شرایط متقاضیان ورود به دوره کاردان فنی برق صنعتی:
۱.دارا بودن دیپلم متوسطه در رشته های فنی هنرستان، ریاضی، تجربی
۲.پر کردن دفترچه
۳.احراز شرایط عمومی داوطلبان ورود به دوره های آموزش عالی
طول دوره و شکل نظام مهارتی:
حداقل طول دوره در این مجموعه دو سال است و برنامه های درسی آن برای چهار نیمسال برنامه ریزی شده است. طول هر نیمسال ۱۶ هفته آموزش کامل است. زمان هر واحد تئوری ۱۶ ساعت، آزمایشگاهی ۳۲ ساعت و کارگاهی ۴۸ ساعت است
ثبت دیدگاه